Forum Iluminacje24 Inne Offtopic Tworzenie stron internetowych.

Tworzenie stron internetowych.

Tworzenie stron internetowych.

• 0 głosów - średnia: 0

Portier
Użytkownik
27
06.02.2025, 19:26
Do tworzenia stron internetowych preferujecie pisanie kodu ręcznie, użycie gotowca jak Wordpress, stron typu Blogger, programów typu WYSIWYG Web Builder?

Ja osobiście w zeszłym roku zaopatrzyłem się w program WYSIWYG (nie jest to reklama) i do moich potrzeb na małe strony wystarczy.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2025, 22:24 przez Portier. Powód edycji: Korekta.
Portier
06.02.2025, 19:26 #1

Do tworzenia stron internetowych preferujecie pisanie kodu ręcznie, użycie gotowca jak Wordpress, stron typu Blogger, programów typu WYSIWYG Web Builder?

Ja osobiście w zeszłym roku zaopatrzyłem się w program WYSIWYG (nie jest to reklama) i do moich potrzeb na małe strony wystarczy.

Stasieusz
Założyciel forum
22
06.02.2025, 20:47
Piszę w czystym HTMLu. Czasem użyję też JavaScript.
Stasieusz
06.02.2025, 20:47 #2

Piszę w czystym HTMLu. Czasem użyję też JavaScript.

Portier
Użytkownik
27
06.02.2025, 22:29
Mnie nigdy jakoś klepanie kodu nie fascynowało, dlatego po kilkuletniej przygodzie pisania w html/css przerzuciłem się na Kompozer, ale z racji wieku tego programu porzuciłem go na rzecz nowszego i nie żałuję. W tych programach jest też opcja ręcznej edycji kodu.
Portier
06.02.2025, 22:29 #3

Mnie nigdy jakoś klepanie kodu nie fascynowało, dlatego po kilkuletniej przygodzie pisania w html/css przerzuciłem się na Kompozer, ale z racji wieku tego programu porzuciłem go na rzecz nowszego i nie żałuję. W tych programach jest też opcja ręcznej edycji kodu.

• 0 głosów - średnia: 0
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości